O nas

 

Smo družinsko podjetje, ki ceni zdrav način življenja ter se zaveda pomena in blagodejnega vpliva naravnih izdelkov na človekovo zdravje in počutje.

Naše razmišljanje ni usmerjeno zgolj k izdelavi kvalitetnih izdelkov iz ovčjega krzna slovenskega porekla, temveč tudi k nenehnemu razvoju in razširitvi ponudbe. Novi izdelki nastajajo počasi in premišljeno, saj so poleg kakovosti in natančne izdelave za nas ključnega pomena povratne informacije ter zadovoljstvo naših kupcev.

Cenimo osebni stik s strankami, saj se tako lahko najbolj približamo vašim potrebam in željam. Ravno zato je veliko naših izdelkov iz ovčjega krzna narejenih po meri.

Vaše želje in povpraševanje nam lahko sporočite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Veseli bomo vašega odziva!

Dobrodošli ste, da si naše izdelke ogledate na sedežu podjetja,  v Podskrajniku 39b, 1380 Cerknica,
ali po predhodnem dogovoru na domu, v Bezuljaku 9, 1382 Begunje pri Cerknici, kjer vam jih bomo predstavili in z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

 
Naše izdelke lahko kupite tudi v naslednjih specializiranih prodajalnah:

-             Medilek, Cesta 4. maja 61, 1380 Cerknica

-             Trgovina Proloco d.o.o., Hrvatski trg 1, 1000 Ljubljana

-             Petrex international d.o.o.

o        Trgovina Pletenina, Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana

o       Trgovina Podskrajnik, Podskrajnik 37, 1380 Podskrajnik

-             Avtominjon d.o.o., Partizanska cesta 24, 1381 Rakek

ali pa jih naročite (po telefonu 041-345-141 ali na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ) in vam jih pošljemo po pošti.